Eerste gesprek 

Een eerste gesprek is bedoeld om elkaar te leren kennen. Steek je voelsprieten uit om te ontdekken of je bij mij op het juiste adres bent.

We gaan na waarvoor je hulp zoekt en proberen dat in dit gesprek helder te krijgen. Het is een verkennend gesprek, waarin ik ook vragen beantwoord over mijn werkwijze en inhoud van de therapie. Meestal kan ik in dit gesprek al aangeven in welke richting we verder gaan onderzoeken om te zien wat helpend is.

Voor gezinnen werk ik met een verkenningsfase van twee á drie gesprekken, waarna ik concreet een voorstel doe voor het traject.

Het gesprek duurt een uur. Het is vrijblijvend en kost 90 euro. Dit bedrag dien je contant af te rekenen of met een tikkie te betalen.

Afspraakmogelijkheden

Als je een afspraak maakt krijg je zo snel mogelijk reactie. Meestal dezelfde dag nog of de volgende dag. Er is geen wachtlijst. De afspraak kan meestal binnen 14 dagen plaats hebben. Na afloop van het gesprek kunnen vervolgafspraken worden ingepland.

Neem contact op via onderstaand contactformulier. Dat komt meteen in mijn mailbox terecht of bel 0( 0031) 618893836.

Breda: maandag – dinsdag – donderdag en vrijdag van 9-5u. In overleg is ook gesprek in de avonduren mogelijk.

Londerzeel (België) om de 14 dagen op vrijdagmiddag of avond

Als je een afspraak maakt voor een gesprek stuur ik je informatie over tarieven, route en afspraken toe.

Tarieven & vergoeding

Een individueel consult van 60 minuten kost 90 euro.

Hierover hoef ik géén btw te rekenen.

Een relatie-en gezinsgesprek duurt 90- 120 minuten en kost 75 euro per uur. (excl. btw)

Hierover ben ik 21% btw verschuldigd.

* mocht het tarief echt een probleem zijn dan is het bespreekbaar. We kijken dan wat wel haalbaar is.  Deze uitzondering wil ik alleen maken voor enkele cliënten die daar goede redenen voor hebben.

Voor afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd wordt 50% van de gesprekskosten in rekening gebracht. Afspraken die zonder bericht van verhindering niet nagekomen worden worden volledig in rekening gebracht.

Afhankelijk van waar je verzekerd bent, wordt een deel van de kosten uit de aanvullende verzekering vergoed. Ik raad je aan zelf je verzekering te bellen om te checken of en hoeveel jouw verzekering vergoed, zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. De therapie valt onder Alternatieve zorg.

Vergoedingen kijk voor een overzicht op : – LVPW:  https://lvpw.nl/partner/vergoeding-zorgverzekeraar/

Ik ben een geregistreerd therapeut en lid van de beroepsvereniging LVPW  (Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden)

Vergoedingen zijn alleen mogelijk voor de in Nederland verzekerden. De tarieven in België zijn aangepast.

KVK: 54985560

AGB code hulpverlener: 90105047

AGB code Praktijk: 90064332

De therapie valt onder Alternatieve zorg.

Prestatiecode24504

LVPW registratienr. 943

Aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ ( licentienr. 180558R)

!! Vermeld als je informeert bij je zorgverzekering mijn praktijk AGB Code: 90064332

De volgende verzekeringen vergoeden de psychosociale consulten van LVPW-leden WEL: ( 2018)

Aevitae, anderzorg, avéro/Achmea, Besure; Bewuzt, C4ME, CZ, CZdirect.nl, De friesland, De Goudse, delta loyd, FBTO, IAK, IZA, IZZ, KETTLITZ WULFSE, Kiemer, Lancyr, Menzis, National Academic, OHRA, ONVZ, OZF, PNO zorg, PMA, promovendum, PZP, studenten, Consumers united, UMC, Univé, VGZ, Vvaa, ZEKUR.nl, Zilveren kruis

Een uitgebreide lijst vind u op de volgende link: http://www.lvpw.nl/voor-clienten/zorgverzekeraars

De volgende zorgverzekeraars vergoeden de psychosociale consulten van LVPW-leden NIET De Amersfoortse, Interpolis, Ditzo, AZVZ, DSW, DVZ, Hema, Prolife, Salland, Take Care Now, Zorg&Zekerheid

 

Wet Privacy

In mijn praktijk ga ik vanzelfsprekend betrouwbaar om met je privégegevens. Ik heb volgens de wet AVG regelingen getroffen, die je kan inzien als je daar behoefte aan hebt.

 

Klachtenregeling

Ik doe er alles aan om je op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het zijn dat je ergens niet tevreden over bent. Het is belangrijk om deze onvrede eerst met mij te bespreken. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit als je kenbaar maakt waarover je ontevreden bent of wat je anders wil hebben. Wil of kun je de klacht niet met mij persoonlijk bespreken of komen we er samen niet uit?

Dan kan je gebruik maken van een gratis klachtenfunctionaris via mijn beroepsvereniging: LVPW http://www.lvpw.nl/home. Deze ondersteunt je bij het formuleren van je klacht of onvrede en bij het onderzoeken van oplossingen. Er wordt samen met je gekeken naar de mogelijkheden om gehoor te vinden voor je klacht. Je klacht wordt binnen 6 weken afgehandeld.

Ik ben via Wkkgz  aangesloten bij een geschillencommissie. Voor meer info zie: https://nibig.nl/solidariteitsfonds-wkkgz/

Als Registertherapeut van LVPW val ik onder het Tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ ) en ben ik aangesloten bij Geschillencommissie Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG)” 

 

Belgische cliënten kunnen terecht bij het BVRGS

* De gegevens die je hieronder invult komen binnen in mijn mailbox en gebruik ik alleen voor mailverkeer met u.

Vraag een gesprek aan

4 + 9 =